Σχετικά

Επικοινωνία

ORAMA Technology Solutions
Χρ. Σμύρνης 42 Μοσχάτο
Αθήνα 18344

ΤΗΛ:+30 2109414950

FAX:+30 2109402040

 

Πωλήσεις

sales@orama-tech.gr

Υποστήριξη

support@orama-tech.gr

Ποιοί είμαστε

 

Η εταιρία Orama Technology Solutions ιδρύθηκε το 1998 από έμπειρα στελέχη του κλάδου της πληροφορικής, έχοντας το όραμα για ποιοτικές υπηρεσίες και εξειδικευμένες εφαρμογές.

Τόσα χρόνια έπειτα και συνεχίζουμε με μια μεγάλη βάση πελατών που μας εμπιστεύτηκε, δίχως να παρεκκλίνουμε από τις αρχικές μας αξίες.

 

Από την πρώτη στιγμή, προσπαθήσαμε να προσεγγίζουμε το κάθε πρόβλημα με διαφορετική ματιά και με φρέσκες ιδέες. Χρησιμοποιώντας κάθε νέα τεχνολογία καταφέραμε να κατασκευάσουμε εφαρμογές που χαρακτηρίζονται από ευελιξία, ταχύτητα αλλά και εύκολη διαχείριση.

Στην πραγματικότητα αυτό που μας αρέσει να κάνουμε είναι να κατασκευάζουμε προγράμματα, να παράγουμε και να δημιουργούμε.

 

Φιλοσοφία

 

Υποστηρίζουμε ότι η σωστή συνεργασία στηρίζεται στην άρτια υποστήριξη μετά την πώληση, την φιλικότητα των εφαρμογών με τον χρήστη αλλά περισσότερο από όλα, στην εξέλιξη της τεχνογνωσίας μας πάνω στα νέα δεδομένα της πληροφορικής. Με αυτόν τον γνώμονα συνεχίζουμε κάθε μέρα να εξελίσσουμε τις εφαρμογές αλλά και τις υπηρεσίες μας.
Βασική μας φιλοσοφία είναι το ήθος προς το σωστό επιχειρείν και έπειτα η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας.

 

 

Προσωπικό

 

Οι εργαζόμενοι στην Orama Technology Solutions ξεχωρίζουν από την τεχνογνωσία και την προθυμία τους για εκπαίδευση σε ό,τι νέο υπάρχει στον τομέα εργασίας τους. Θεωρούμε την συμβολή τους στην ανάπτυξη της εταιρίας, σημαντικό κεφάλαιο και φροντίζουμε να διατηρούμε πάντα μια σχέση βασισμένη στις ανθρώπινες αξίες αξιοπρέπειας και σεβασμού.

 

Πελάτες